Cristiano Ronaldo Jorge Mendes juventus PSG Serie A Italia

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus e "in aer"! Presa din Italia face anuntul: "Orice se poate intampla"

Portughezul inca nu stie unde va juca in stagiunea urmatoare.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 04 Iulie 2021, 13:31
Data actualizarii: Duminica 04 Iulie 2021, 13:34

Dupa un nou sezon foarte bun la Juventus, Cristiano Ronaldo a fost gasit de presa ca fiind unul dintre vinovati pentru faptul ca echipa pregatita de Andrea Pirlo nu a reusit sa castige titlul, care ar fi fost al 10-lea consecutiv.

Portughezul a fost decisiv in mult partide si a fost jucatorul din Europa cu cele mai multe goluri cu insemnatate, adica cele care au facut diferenta finala pe tabela si au adus puncte echipei la care joaca.

  • Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus e in aer ! Presa din Italia face anuntul: Orice se poate intampla

Chiar si asa, in presa s-a vorbit despre faptul ca italienii vor sa scape de Ronaldo, in special din cauza problemelor financiare cauzate de pandemia de coronavirus, care au scazut incasarile drastic pentru cluburile mari, iar salariul portughezului nu este deloc unul mic, 31 de milioane de euro pe sezon.

Totusi, Tuttosport anunta ca Ronaldo si agentul sau, Jorge Mendes, inca nu au avut discutii cu Juventus despre plecarea fotbalistului, iar nici clubul nu a cerut asta, totul fiind o situatie creeata mai mult de presa, pana.

Insa, sursa mentionata nu exclude ca portughezul sa se hotareasca dupa vacanta sa paraseasca Italia si sa mearga la PSG, fiind singura varianta realista care s-a vehiculat.

Modifică setările cookies