Inter Milano parasutist Sassuolo Italia

VIDEO | Moment amuzant la meciul lui Inter! Un parasutist a aterizat pe teren chiar inainte ca Lukaku sa execute un penalty: cum s-a terminat totul

Moment amuzant petrecut la meciul dintre Sassuolo si Inter.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Octombrie 2019, 08:24
Data actualizarii: Luni 21 Octombrie 2019, 08:30

Un parasutist a aterizat intentionat pe terenul de joc in finalul primei reprize, atunci cand Lukaku se pregatea sa execute un penalty. Parasutisul a aterizat fara probleme, in aplauzele spectatorilor, insa a fost surprins de faptul ca oamenii de ordine nu au intervenit imediat pentru a-l scoate de pe teren.

In cele din urma, stewardzii l-au escortat in afara terenului, iar Lukaku a marcat fara emotii din penalty. Nu fara emotii a fost victoria celor de la Inter care desi au castigat cu 4-3 au tremurat pana la final pentru cele trei puncte.

Lautaro Martinez a marcat pentru Inter inca din minutul 2, Berardi a egalat dupa un sfert de ora de joc, iar apoi si-a intrat in rol Lukaku. Fostul atacant al lui Manchester a marcat de doua ori pana la pauza (min.38, respectiv min.45). Dupa pauza, Martinez a dus scorul al 4-1 pentru oaspeti, tot de la 11 metri, insa Sassuolo a revenit pe final: Duricic (min.74) si Boga (min.81).

Modifică setările cookies