VIDEO / Chivu, Goian si Melinte s-au batut in Italia! Eto'o a facut spectacol

Autor: Sport.ro
Vineri 30 Octombrie 2009, 08:56
VIDEO / Chivu, Goian si Melinte s-au batut in Italia! Eto'o a facut spectacol

Trei romani si toti titulari in ultimul meci din Italia. S-a intamplat aseara la Inter- Palermo, 5-3 unde Chivu, Goian si Melinte au fost pe teren din primul minut.

Romaniii au fost in centrul atentiei in ultimul meci din Italia - Chivu, Goian si Melinte au fost titulari in Inter- Palermo.

Doar Chivu s-a bucurat - Interul a invins cu 5-3. Interul a condus la pauza cu 4-0- prin dublele lui Eto'o si Balotelli.

Palermo cu Zenga pe banca a sperat la un rezultat mare la Milano dupa ce a dat trei goluri in repriza a doua. Argentinianul Milito a naruit orice speranta pentru Palermo - a inscris golul trei.

Agentia Datasport a scris ca Chivu a avut o prestatie stearsa in meciul castigat de Inter ,5-3 cu Palermo.

"Prestatia stearsa, poate mai mult", a scris Datasport, care l-a notat pe Chivu cu 6.
Tot 6 a primit Chivu si de la agentia Kataweb: "A jucat doar prima repriza, cea linistita in aparare, apoi i-a lasat locul lui Santon".

"Nu este o intamplare ca atunci cand iese el, apararea Interului se prabuseste", a scris Calciomercato, care l-a notat pe roman cu 6,5.

Chivu si Melinte nu au terminat meciul pe teren au fost schimbati la pauza - doar Goian a prins finalul meciului.

Dorin Goian si Melinte au fost criticati in presa italiana dupa meciul pierdut de formatia lor, Palermo, scor 3-5, cu Internazionale Milano, in etapa a zecea a campionatului Italiei.

Agentia Datasport le-a acordat romanilor nota 6 si a scris despre Goian ca i-a fost greu in fata atacantilor de la Inter, in timp ce Melinte a facut un meci "cu lumini si umbre".

Site-ul Sportevai l-a notat pe Goian cu 5, apreciind ca romanul nu a dat siguranta in aparare. Melinte a primit de la sursa citata nota 4. "Melinte a avut un meci dificil si a fost ghinionist. A suferit mult in fata lui Maicon si Balotelli si a fost inlocuit justificat dupa prima repriza", a notat sursa citata.

Calciomercato a scris despre Goian ca a fost prea lent si l-a notat cu 5, in timp ce Melinte a primit nota 4.

Tot 5 a primit Goian si de la site-ul mediagol.it. "Dupa meciul bun cu Udinese, Goian a fost depasit de evenimente in intalnirea cu Inter", a scris mediagol.it, care i-a cordat si lui Melinte tot nota 5.


CLICK AICI PENTRU REZUMAT VIDEO
 

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT