victor osimhen Napoli Serie A Italia Victor Osimhen

Victor Osimhen semnează pentru 9 milioane de euro! Napoli trebuie să se conformeze 

Victor Osimhen este unul dintre cei mai ”vânați” atacanți ai lumii, dar Napoli ține la bani și vrea o sumă astronomică în schimbul africanului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:45
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:49

Fotbalistul din Nigeria a devenit unul dintre cei mai letali atacanți din Europa începând cu 2021, dar există o posibilitate semnificativă să părăsească Napoli fie în ianuarie, fie în vara viitoare.

Cele 26 de goluri marcate de Osimhen în Serie A au adus la Napoli primul titlu din 1990, la finalul sezonului trecut, iar Real Madrid se pare că monitorizează cu interes situația atacantului nigerian. În ultima perioadă a început să fie adusă în discuția și posibilitatea trecerii în Premier League, la Chelsea, Arsenal sau Liverpool.

  • Victor Osimhen

Napoli vrea peste 200 de milioane de euro pentru Victor Osimhen

Finanțatorul lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, a spus în repetate rânduri că nu renunță la Osimhen pe o sumă mică de bani, iar prima ofertă a lui Al-Hilal a fost de 200 de milioane de euro. Suma nu a fost deloc pe placul conducătorului.

Omul cu banii la Napoli a răspuns ofertei pe care a primit-o pe mail de la Al-Hilal, având o replică ironică:

”Cu banii ăștia puteți cumpăra doar un picior de ale lui Osimhen. Pentru anul următor oferiți 500 de milioane și, probabil, vom lua în considerare oferta voastră, dar repet: poate”.

Victor Osimhen semnează prelungirea cu Napoli pentru un salariu de 9 milioane de euro 

Însă, acum a apărut o altă problemă între cei doi, între de Laurentiis și Osimhen, referitor la prelungirea contractuală, cu privire la salariu și la clauza de transfer. Jucătorul cere un salariu dublu față de cel pe care îl are acum, în valoare de 4.5 milioane de euro pe an, iar patronul vrea o clauză de peste 200 de milioane de euro.

Aparent, principala problemă dintre cele două e reprezentată de clauză, pentru că Victor Osimhen o consideră prea mare. Părțile trebuie să ajungă repede la acord, mai fiind sub înțelegere până în vara lui 2025.

Napoli are înlocuitor dacă nu se înțelege cu Victor Osimhen, pe Gabriel Jesus

Așadar, campioana Italiei este pe punctul să îl cedeze pe Victor Osimhen, motiv pentru care trebuie să caute foarte atent un atacant care să îi ia locul acestuia, să se ridice din primul moment la un nivel foarte bun. Astfel, conducerea are în atenție mai multe nume, iar cap de listă este Gabriel Jesus (26 de ani), vârful brazilian de la Arsenal.

Însă, Napoli are și alte două variante, Alvaro Morata, de la Atletico Madrid, și Jonathan David, de la Lille. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!