Transferul carierei bate la ușa lui Radu Drăgușin: ”Mă sună adesea”

Radu Drăgușin Florin Manea Genoa Italia Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 08:16
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 08:36

Radu Drăgușin (21 de ani) ar putea prinde transferul carierei după ce a impresionat cu evoluțiile sale din ultimul an.

Fundașul român a reușit să promoveze cu Genoa în Serie A, iar în acest sezon a fost titular incontestabil la echipa sa. Evoluțiile sale l-au adus în atenția unor cluburi din Premier League, spune impresarul său.

Florin Manea a dezvăluit că a fost sunat de reprezentanții unor cluburi din Premier League, care s-au interesat de Radu Drăgușin, dar până acum nu a existat o ofertă oficială pe adresa clubului Genoa pentru transferul său.

După promovarea în Serie A, Genoa l-a cumpărat definitiv pe Drăgușin de la Juventus pentru 5,5 milioane de euro și a semnat un contract valabil până în 2027. Astfel, este de așteptat ca ”Grifonul” să ceară o sumă impresionantă pentru a renunța la fundașul român.

Florin Manea: ”Mă sună adesea și mă întreabă de el”

Mă sună adesea și mă întreabă de el (n.r. - din Premier League), dar până nu există o propunere scrisă, care nu a existat până în prezent, este o chestiune de discuție. Este normal că sunt cluburi interesate de el, pentru că este un jucător născut în 2002, care joacă în Serie A și o face foarte bine. 

Am birouri în Londra și îi cunosc pe toți de acolo. Dacă Genoa primește banii pe care îi vrea pentru el, atunci vom fi cu toții fericiți”, a spus Florin Manea, potrivit publicației italiene CalcioGenoa.

Recent, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sport.ro, Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăgușin a fost remarcat de scouterii unor echipe precum Manchester United sau PSG la meciul dintre România și Kosovo, câștigat de ”tricolori” cu 2-0.

Cifrele lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a ajuns la reprezentativa U17 a lui Juventus în august 2018 și a evoluat pentru echipa under-19 și under-23, ca în ianuarie 2021 să facă pasul la nivel de seniori.

La Sampdoria, Salernitana și Genoa a fost trimis Radu Drăguș sub formă de împrumut. În cele din urmă, „Bătrâna Doamnă” l-a cedat la Genoa pentru 5.5 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de opt milioane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!