Toni: "Nu stiu inca unde voi juca, dar sigur la o echipa din Italia!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 19:12
Toni: "Nu stiu inca unde voi juca, dar sigur la o echipa din Italia!"

Luca Toni a recunoscut, intr-un interviu acordat publicatiei "Chi", ca a facut greseli la Bayern Munchen, unde antrenorul Louis van Gaal l-a utilizat rar, si a anuntat ca revine in Italia.

"Imi lipseste totul din tara mea. Imi lipsesc suporterii, prietenii, mama. Nu stiu inca unde voi juca, dar sigur la o echipa din Italia.

Aici, in Germania, am facut greseli care mi-au taiat sansele de a juca la turneul final al Cupei Mondiale din 2010, desi mai sper ca selectionerul sa ma convoace. Pofta mea de a juca este inca puternica. Ma voi opri doar cand nu voi mai putea demonstra nimic pe teren, ceea ce inca nu este cazul", a declarat Toni.

Atacantul declarase, in luna noiembrie, ca ar dori sa revina in Serie A, pentru a avea sansa de a participa la CM 2010. Italianul in varsta de 32 de ani a primit, pentru aceasta declaratie si pentru alte mentiuni critice la adresa antrenorului de la echipa sa, o amenda in valoare de 25.000 de euro din partea conducatorilor bavarezi.

Toni, accidentat in 2009 o perioada indelungata, a jucat, dupa recuperare, la echipa de amatori a clubului, in divizia a treia. In sezonul 2007-2008, el fusese golgheterul primului esalon.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Premierul Dăncilă lansează un nou atac la adresa lui Kovesi. Interviu în The Guardian
BRAT