Suporterii lui Inter plang dupa Mourinho! Analiza TRANSFERMARKET: Cum va ajunge Chivu sa plateasca pentru greselile lui Moratti!

Autor: Sport.ro
Joi 16 Februarie 2012, 15:04

	Suporterii lui Inter plang dupa Mourinho! Analiza TRANSFERMARKET: Cum va ajunge Chivu sa plateasca pentru greselile lui Moratti!

De la plecarea lui Mourinho, Inter este in cadere libera. Singurul titlu pe care-l poate lua echipa lui Moratti este cel de "cea mai proasta campanie de achizitii".

Din vara lui 2010, Interul a cheltuit mult si prost. 80 de milioane aruncate pe 17 jucatori care nu au confirmat!

- iulie 2010: Coutinho si Biabiany

- ianuarie 2011: Pazzini, Nagatomo, Ranocchia si Kharja

- iulie 2011: Forlan, Alvarez, Poli, Castaignos, Jonathan, Viviano, si Zarate

- ianuarie 2012: Palombo, Guarin, Juan Jesus si Obi

Pentru greselile lui Moratti va plati Chivu. Dupa gaurile din ultimul an si jumatate, Interul vrea sa-si taie cheltuielile. Prelungirea contractului lui Chivu, scadent in vara, nu este o prioritate, mai ales ca se prevede inca o lovitura pentru Inter.

Participarea in Liga Campionilor in sezonul viitor este in pericol. Inter e la 6 puncte de Lazio, care e pe locul 3, ultimul care duce in Liga.

Chivu ar vrea sa ramana la Inter, dar are multe variante ca jucator liber de contract. PSG, Real, Ajax si Manchester City il vor in vara si sunt gata sa accepte sa-i dea un salariu apropiat de cel de la Inter. 5 milioane de euro!

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT