Suma URIASA pe care o incaseaza unul dintre cele mai mari cluburi din lume! AC Milan a dat lovitura: ia o suma cu 8 zerouri!

Suma URIASA pe care o incaseaza unul dintre cele mai mari cluburi din lume! AC Milan a dat lovitura: ia o suma cu 8 zerouri!

AC Milan si-a prelungit contractul cu compania Emirates.

Pentru urmatorii cinci ani va incasa suma de 100.000.000 de euro: 85 de milioane sigur, iar 15 in functie de performantele sportive, anunta presa din Italia.

Milanezii au astfel o intelegere prelungita pana in 2020, care va asigura mare parte din bugetul clubului. Pana acum ei incasau cu 40% mai putin contractul de publicitate, astfel ca renegocierea lui este clar in avantajul echipei din 'Cizma'.

Contractul de sponsorizare a fost prezentat luni, intr-o conferinta de presa, de Tim Clark, presedinte al companiei Emirates, si Barbara Berlusconi, vicepresedinta AC Milan.

"Suntem foarte multumiti. Cu siguranta acest acord ne va ajuta in perioada de transferuri. Bineinteles, exista o suma fixa si una variabila, ca la toate contractele de acest gen. Daca Milan va obtine rezultate importante ar putea avea acces la resurse mai mari", a declarat Barbara Berlusconi, conform Gazzetta dello Sport. Emirates este sponsor al AC Milan din sezonul 2010/2011.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies