Soc la Inter! Ibrahimovici surprins de camere insultandu-l pe Mancini: "Sper ca asta sa plece de la echipa!"

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2008, 12:40
VEZI FAZA CARE A APRINS SPIRITELE LA INTER!

Victoria din fata lui Palermo nu a adus liniste la Inter, ci mai mult scandal. Ultima bomba care a aprins spiritele la echipa lui Chivu l-a avut in centru pe "detonatorul" Ibrahimovici. La schimbarea sa pe finalul meciului cu Palermo in minutul 78, suedezul a fost prins de camerele de luat vederi spunandu-i lui Mancini: "Sper sa plece asta de la echipa" fraza insotita de o serie de injuraturi.

Faza i-a socat pe toti si facut deliciul presei sportive in Italia, fiind analizata si in cadrul emisiunilor tv de sport. Vizibil suparat pe schimbare, magicianul Ibra a avut o iesire nervoasa, insa a negat ceea ce camerele de luat vederi au surprins si a declarat ca nu a spus asemenea lucruri despre antrenorul care si-a dat demisia dupa eliminarea din Champions League, insa a revenit asupra deciziei.

"In momentul iesirii de pe teren, e adevarat am fost nervos pentru schimbare si pentru ocaziile ratate, insa nu l-am injurat pe Mancini", a spus Ibra pe site-ul oficial al clubului. 

Ibrahimovici, nu e singurul cu iesiri de genul acesta, in trecut Adriano, Vieira, Figo si Crespo au avut si ei conflicte cu Roberto Mancini.

Președintele a cerut urgent Guvernului un proiect de lege privind votul din diaspora
BRAT