Luni 17 Martie 2008, 12:40

Soc la Inter! Ibrahimovici surprins de camere insultandu-l pe Mancini: "Sper ca asta sa plece de la echipa!"

VEZI FAZA CARE A APRINS SPIRITELE LA INTER!

Victoria din fata lui Palermo nu a adus liniste la Inter, ci mai mult scandal. Ultima bomba care a aprins spiritele la echipa lui Chivu l-a avut in centru pe "detonatorul" Ibrahimovici. La schimbarea sa pe finalul meciului cu Palermo in minutul 78, suedezul a fost prins de camerele de luat vederi spunandu-i lui Mancini: "Sper sa plece asta de la echipa" fraza insotita de o serie de injuraturi.

Faza i-a socat pe toti si facut deliciul presei sportive in Italia, fiind analizata si in cadrul emisiunilor tv de sport. Vizibil suparat pe schimbare, magicianul Ibra a avut o iesire nervoasa, insa a negat ceea ce camerele de luat vederi au surprins si a declarat ca nu a spus asemenea lucruri despre antrenorul care si-a dat demisia dupa eliminarea din Champions League, insa a revenit asupra deciziei.

"In momentul iesirii de pe teren, e adevarat am fost nervos pentru schimbare si pentru ocaziile ratate, insa nu l-am injurat pe Mancini", a spus Ibra pe site-ul oficial al clubului. 

Ibrahimovici, nu e singurul cu iesiri de genul acesta, in trecut Adriano, Vieira, Figo si Crespo au avut si ei conflicte cu Roberto Mancini.

România, în pragul unei epidemii de gripă. Bilanţul negru al deceselor a ajuns la 18