SOC in Italia! Capitanul lui Lazio, suspendat 6 luni pentru BLATURI! Ce amenda a primit clubul lui Radu Stefan:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 13:18
SOC in Italia! Capitanul lui Lazio, suspendat 6 luni pentru BLATURI! Ce amenda a primit clubul lui Radu Stefan:

►Santo Dios, ce echipa! Santo Neymar si D10s Messi vor Trofeul Gamper: Barca – Santos, vineri 22:30 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Comisia de Disciplina a Federatiei Italiene de fotbal a decis, vineri, ca Lazio Roma, la care este legitimat si Stefan Radu, sa fie amendata cu 40.000 de euro si capitanul echipei din Roma, Stefano Mauri, sa fie suspendat sase luni, in cadrul scandalului meciurilor trucate, Calcioscommesse.

Potrivit site-ului oficial al FIGC, o alta grupare, Lecce, a fost amendata cu 20.000 de euro.

De asemenea, fotbalistul Carlo Gervasoni, care a ales sa colaboreze cu justitia civila, a fost suspendat doua luni. Jucatorul Mario Cassano a fost suspendat patru luni, Stefano Ferrario sase luni, iar Alessandro Zamperini doi ani.
In iulie, procurorul Federatiei Italiene de Fotbal, Stefano Palazzi, ceruse penalizarea clubului Lazio cu sase puncte in viitorul sezon, pentru implicarea in Calcioscommesse. Pe langa penalizarea de sase puncte, procurorul a cerut si o amenda de 20.000 de euro pentru clubul din Roma. Pentru formatiile Genoa si US Lecce, Stefano Palazzi a cerut cate trei puncte de penalizare. Palazzi a mai solicitat o suspendare de patru ani si sase luni pentru capitanul echipei Lazio Roma, Stefano Mauri.

Stefano Palazzi s-a bazat pe dosarul din ancheta Parchetului din Cremona privind meciurile Lazio - Genoa (14 mai 2011) si Lecce - Lazio (22 mai 2011).

Calcioscommesse a izbucnit in iunie 2011, in Italia. Primele faze ale anchetelor efectuate de parchetele din Cremona, Bari si Napoli au condus la numeroase condamnari in plan sportiv. Procesul civil nu a avut inca loc.

Sursa: Mediafax
 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT