Inca un scandal DE PROPORTII zguduie Italia: un fotbalist IMENS al lui Lazio risca sa-si incheie cariera! Fanii echipei lui Radu Stefan vor REVOLUTIE:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 07:30

	Inca un scandal DE PROPORTII zguduie Italia: un fotbalist IMENS al lui Lazio risca sa-si incheie cariera! Fanii echipei lui Radu Stefan vor REVOLUTIE:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Zguduit de doua scandaluri uriase in ultimul deceniu, Calciopoli si Scommessopoli, in urma carora echipe precum Juventus sau AC Milan au avut de suferit, fotbalul italian se afla din nou in fata unui astfel de eveniment nefericit.

La putin timp dupa ce capitanul lui Napoli, Paolo Cannavaro, a primit o suspendare drastica, acum a venit randul lui Stefano Mauri, purtatorul banderolei de capitan al lui Lazio. Mauri, 33 de ani, risca sa isi termine cariera dupa ce a fost oficial acuzat de blat, procurorul federal Stefano Palazzi cerand o suspendare record pentru fotbalist - 4 ani si 6 luni, dar si 6 puncte de penalizare pentru echipa din capitala Italiei.

Potrivit autoritatilor italiene, Mauri ar fi fost implicat in trucarea meciurilor Lazio 4-2 Genoa si Lecce 2-4 Lazio, in 2011, mafia pariurilor castigand peste 2 milioane de euro din aceste partide.

Anuntul a facut valuri printre fanii lui Lazio, cunoscuti pentru fanatismul lor. Acestia au umplut retelele de socializare cu mesaje amenintatoare, spunand ca vor iesi in strada daca echipa lor va avea de suferit.

Reuniune importantă a CSAT. Ce se va decide
BRAT