Secretul lui Cristiano Ronaldo, dezvaluit in premiera: "Este un fenomen! Nu pleaca acasa nici macar la 2 noaptea dupa un meci de Champions League!"

Secretul lui Cristiano Ronaldo, dezvaluit in premiera: "Este un fenomen! Nu pleaca acasa nici macar la 2 noaptea dupa un meci de Champions League!"

Iata cum poate Ronaldo sa fie intr-o forma fizica impecabila.

Desi are 33 de ani, Cristiano Ronaldo nu da in niciun moment impresia ca este la apus de cariera. Din contra, portughezul spera sa castige din nou Balonul de Aur, dar si UEFA Champions League alaturi de noua echipa, Juventus Torino.

Fostul antrenor de fitness de la Real Madrid, Giovanni Mauri, a dezvaluit intr-un interviu cum reuseste Ronaldo sa fie intr-o forma fizica impecabila.

"Cristiano este un fenomen si un atlet de elita. Intotdeauna se antreneaza la cel mai inalt nivel pentru ca modul sau de lucru este alcatuit din 3 parti: dedicare, competitivate si atitudine pozitiva.

Vorbim de un jucator de clasa care, atunci cand cand se intoarcea la ora 2 noaptea dupa un meci de Champions League, nu se ducea imediat acasa. Nu, mergea la baza de antrenament pentru cel putin o ora pentru diferite exercitii de recuperare si crioterapie. Pe langa faptul ca are o viata sanatoasa, este total dedicat recuperarii fizice.

Asculta toate semnalele date de corpul sau si este capabil sa le interpreteze perfecta. Este un atlet care stie ce inseamna perfectiunea. Este practic propriul sau antrenor de fitness. Dintre cei 7 castigatori ai Balonului de Aur cu care am lucrat, Cristiano Ronaldo este, fara indoiala, cel mai puternic" le-a spus Mauri celor de la Tuttosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început şedinţa în care este citită moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, în Parlament
BRAT
Modifică setările cookies