Razvan Marin, titular in primul amical al verii pentru Cagliari! Contributie importanta a romanului la "masacrul" de pe teren

Razvan Marin, titular in primul amical al verii pentru Cagliari! Contributie importanta a romanului la "masacrul" de pe teren

Fotbalistul de 25 de ani s-a numarat printre titulari.

Cagliari a preferat sa inceapa pregatirea noului sezon cu un adversar slab cotat, pentru ca jucatorii sa printra incredere in fortele proprii dupa vacanta avuta. Zis si facut, iar Real Vicenza, formatie de amatori, a fost victima perfecta pentru baietii antrenati de Rollando Marran.

Cu Razvan Marin pe teren pana la pauza, Cagliari a facut instructie pe teren, castigand ucu 16-1 primul meci de pregatire al sezonului. In timpul in care romanul a fost pe teren, formatia din Serie A a inscris de 10 ori, fara ca numele internationalului sa fie insa trecut pe tabela.

Totusi, acesta a oferit un assist la una dintre reusite, centrand decisiv atacantului Joao Pedro. In minutul 41, Marin a acuzat dureri la glezna, insa a continuat partida pana la pauza. Pentru fostu jucator de la Viitorul se anunta o vara interesanta, fiind mai multe echipe interesate de el, printre care si AC Milan, dupa cum s-a scris in presa.

  • Razvan Marin, titular in primul amical al verii pentru Cagliari! Contributie importanta a romanului la
VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul oraş din România unde se va introduce buletinul electronic. Documentul va oferi acces la multe servicii online
BRAT
Modifică setările cookies