Raspunsul TAIOS al lui Ibrahimovic la intrebarea: "Il vei intalni pe adevaratul Ronaldo in Italia?" Atac FARA PRECEDENT la adresa portughezului

Zlatan Ibrahimovic Cristiano Ronaldo Serie A Italia Raspunsul TAIOS al lui Ibrahimovic la intrebarea: "Il vei intalni pe adevaratul Ronaldo in Italia?" Atac FARA PRECEDENT la adresa portughezului
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Decembrie 2019, 17:09
Data actualizarii: Joi 05 Decembrie 2019, 17:10

Zlatan Ibrahimovic se pregateste de revenirea in Serie A.

Suedezul a anuntat revenirea in campionatul italian printr-un interviu acordat in GQ Italia, insa nu a mentionat numele echipei la care va juca, desi apropiatii sustin ca ar merge la Milan. 

In acelasi interviu, Zlatan a fost intrebat daca il va intalni pe adevaratul Ronaldo in Italia, moment in care nu si-a muscat limba, atacandu-l taios pe Cristiano Ronaldo prin raspunsurile sale. 

"Nu se pune problema de asa ceva. Adevaratul Ronaldo este brazilianul. Cel din Serie A nu este un talent natural, ci rezultatul multor ani de munca", a declarat Ibrahimovic. 

Reporter: Crezi ca sosirea portughezului la "Batrana Doamna" a fost o provocare?

Ibrahimovic: A semnat cu o echipa care a castigat Serie A de 7 ori consecutiv. Sa mergi la un asemenea club nu e o provocare. Daca voia o provocare, trebuia sa se duca la Juventus cand era in Serie B, pentru a o promova in Serie A si sa o duca din nou in varful ierarhiei. 

Relatia dintre cei doi a fost intotdeauna tensionata. In anul 2018, dupa ce Luka Modric a primit Balonul de Aur, Ibrahimovic a facut o afirmatie dura. 

"Acum stim ca aceste trofee nu au fost castigate de Cristiano Ronaldo, ci de Florentino Perez", a declarat in acel moment suedezul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!