Italia

Primul transfer tare facut de Juve dupa calificarea in finala UCL! Torinezii au dat 40 de milioane pe "noul Aguero", care va face pereche cu Morata in atac

Juventus s-a calificat in finala Ligii Campionilor dupa 12 ani de asteptare si dupa un periplu in Serie B, iar acum viseaza cu ochii deschisi la cel mai important trofeu din fotbalul european.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 08:29
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 08:37

Juventus a produs marea surpriza si s-a calificat in finala Ligii, dupa 2-1 si 1-1 cu Real Madrid. Italienii s-au calificat dupa 12 ani de asteptare si dupa o aventura in Serie B in finala celei mai importante competitii intercluburi de pe planeta, urmand sa intalneasca Barcelona lui Messi si Neymar.

Revenita la masa bogatilor, Juventus e acum pregatita sa redevina un club mare din toate privintele. Cu fotbalisti cotati la zeci de milioane in echipa, cu cel mai luxos stadion din Italia si cu titlul asigurat, Juventus este gata sa concureze cu marile forte ale Europei si la capitolul transferuri.

Situatia financiara a clubului este una tot mai buna, iar pefromantele din ultimii ani, dar si managementul bun au facut ca Juventus sa stranga bani buni in conturi.

Astfel, anunta presa din Peninsula, sefii "Batranei Doamne" au demarat deja negocierile pentru mai multe transferuri tari.

Iar prima mutare importanta pentru care au batut palma este cea a argentinianului Paulo Dybala, pustiul supranumit si "noul Aguero" in Serie A.

Aflat de mai multa vreme pe lista de cumparaturi, atacantul care a marcat 13 goluri in 33 de aparitii in primul sau sezon de Serie A, va ajunge la Torino in schimbul unei sume de circa 40 de milioane de euro.

Mutarea a fost confirmata chiar de antrenorul Iachini, cel care a spus la finalul partidei Palermo 1-0 Cagliari ca: "Dybala este deja jucatorul lui Juventus".

Dybala a ajuns in Italia pe cand avea doar 18 ani si a traversat o perioada excelenta. Acesta a explodat in ultimul sezon, ajugand in atentia marilor echipe ale Europei.

Pe langa cele 13 goluri marcate in acest sezon, argentinianul are si 10 pase decisive.

Modifică setările cookies