”Pot să activeze clauza mult mai devreme”. Cât trebuie să plătească Pisa pentru a-l transfera definitiv pe Moruțan

Olimpiu Morutan Galatasaray Pisa Italia Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 11:14
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 11:15

Împrumutat de Galatasaray la Pisa, în Serie B, Olimpiu Moruțan (23 de ani) poate fi protagonistul unui transfer chiar în această iarnă.

Gruparea italiană la care Moruțan va juca până la finalul acestui sezon are o clauză de cumpărare definitivă în contractul cu Galatasaray, iar Giovanni Becali spune că aceasta poate fi activată chiar din această iarnă.

În acest moment, există discuții între Pisa și Galatasaray pentru transferul definitiv al lui Moruțan. Dacă-l vor definitiv pe român, italienii trebuie să plătească 5,5 milioane de euro.

Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa!

„Moruțan a contribuit la gol și a ratat un gol… Orice gol îl ajută în evoluție și în prezentarea lui mai departe. Singur cu portarul… a dat milimetric pe lângă bară, a dat frumos, cu interiorul (n.r. în partida Spal – Pisa 0-1). Dar Moruțan este omul de care Pisa e interesată.

Poate pot să activeze opțiunea de cumpărare definitivă mult mai devreme. Opțiunea este de 5,5 milioane. Probabil ei au intenția să facă, chiar acum în iarnă, o opțiune de cumpărare definitivă, dar la un preț mai mic.

Vom vedea… vor exista discuții. Sunt numai tatonări din partea Pisei. Până acum, nu e nimic fix. Nu știm cifra. Dar vom vorbi imediat după Anul Nou”, a spus Giovanni Becali, pentru AS.ro.

În acest sezon, Moruțan a avut cifre impresionante în tricoul celor de la Pisa. A bifat 18 partide, a marcat de patru ori și a oferit șapte pase decisive.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Moruțan la cinci milioane de euro.

Pisa, în această stagiune

După 19 etape, Pisa se află pe locul cinci clasamentul din Serie B, cu 29 de puncte. În acest sens, clubul a înregistrat șapte victorii, opt rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

În următoarea partidă, Marius Marin și Olimpiu Moruțan vor da peste Cittadella pe 14 ianuarie, de la ora 15:00, contând pentru etapa 20 din eșalonul secund al Italiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!