Claudiu Micovschi aveliino Italia micovschi Transfer Italia Poate fi el surpriza plăcută din Italia?! Românul care visează să revină în Serie A

Poate fi el surpriza plăcută din Italia?! Românul care visează să revină în Serie A

Fotbalul românesc are nevoie disperată de fotbaliști de valoare.

Alecu Mihai
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 16:20
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 16:24

Claudiu Micovschi, atacantul de 22 de ani din Oradea, care a jucat pentru Chievo și Genoa, s-a transferat în această vară la Avellino, formație care evoluează în liga a 3-a italiană, Serie C. Aceasta a fost împrumutat la Avellino în sezonul trecut, iar transferul definitiv a venit după evoluții bune ale acestuia.

Fotbalistul şi-a trecut în cont 5 goluri şi 7 pase de gol în cele 31 de meciuri jucate în tricoul lui Avellino, intrând astfel în sufletul suporterilor. Îmi doresc foarte mult acest lucru, ca orice jucător de fotbal, ca orice copil care îşi doreşte performanţă în domeniu. Dar în momentul de faţă gândul meu e doar la Avellino!

  • Poate fi el surpriza plăcută din Italia?! Românul care visează să revină în Serie A

"Pandev m-a surprins"

 

"Este totul diferit aici, există o altă mentalitate, total o altă pregătire. Condiţiile de aici nu se pot compara cu cele din România, doar câteva echipe din prima ligă a României au condiţii foarte bune pentru a face performaţă. În Italia se lucrează foarte mult tactic dar şi fizic.

Pentru mine e un avantaj că am plecat la vârsta de 16 ani din România, poate dacă plecam mai târziu era diferit şi îmi era mai greu...Vă spun sincer, jucătorul care m-a surprins cel mai tare este Goran Pandev, e un profesionist adevărat, un campion. Chiar nu am cuvinte sa îl descriu..", a spus Micovschi, pentru telekomsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!