Liga 1

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre situația lui Pigliacelli! Ce se întâmplă cu italianul după evoluția din meciul cu UTA

Universitatea Craiova a pierdut la limită meciul de pe terenul UTA, iar o parte din vină a avut-o și Pigliacelli, care s-a poziționat greșit la lovitura de cap a lui Liviu Antal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 12:05
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 12:46

Multă lume a pus gafa portarului pe seama faptului că este cu gândul la plecare, fotbalistul fiind dorit la Pescara.

Sorin Cârțu susține că portarul italian va contianua la Universitatea Craiova, însă nu neagă interesul lui 

„Nu știu, deocamdată. Pleacă atunci câd el semnează acolo sau noi suntem de acord cu ce dă Pescara. Când banii sunt în cont, atunci este plecat, dacă e. În rest, comentarii pro și contra. Vedem. A mai plecat de nu știu câte orim până acum”, a spus Sorin Cârțu la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Pigliacelli s-a înțeles cu Pescara

Pigliacelli și-a pierdut postul de titular odată cu venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca Univeersității Craiova, iar acest lucru l-a nemulțumit pe italian, care își dorește să se întoarcă în Italia.

Potrivit impresarului său, Mirko s-a înțeles deja cu Pescara, rămânând ca cele două cluburi să se înțeleagă în privința mutării.

„Deocamdată, Craiova ar agrea o variantă de împrumut cu obligație de cumpărare, ceea ce reprezintă un mare pas înainte. Acum mai rămân alte detalii de pus la punct. Pot doar să dezvălui că Pescara s-a înțeles cu jucătorul pentru un contract de 3 ani cu opțiune de prelungire, iar jucătorul vrea să vină”, a spus agentul lui Pigliacelli pentru presa din Italia.

UTA Arad a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.

Modifică setările cookies