Pisa nu se regăsește pe final de campionat. A ajuns la patru înfrângeri consecutive și poate rata șansa la promovare în Serie A

Pisa Adrian Rus Olimpiu Morutan Serie B Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Mai 2023, 17:02
Data actualizarii: Sambata 06 Mai 2023, 17:14

În etapa 36 din Serie B, Pisa a jucat pe teren propriu cu Frosinone, echipă calificată deja în primul eșalon din fotbalul italian.

Adrian Rus și Marius Marin au fost titulari la Pisa, în timp ce Daniel Boloca s-a aflat în echipa de start a oaspeților. Olimpiu Moruțan a fost introdus pe teren în minutul 60. 

Pisa a pierdut cu scorul de 1-3, înregistrând al patrulea eșec consecutiv în Serie B, unul dintre golurile adversarilor fiind un autogol al lui Adrian Rus.

Pisa poate rata șansa la promovare în Serie A
 

În urma acestui rezultat, Pisa a coborât pe locul șapte în clasament, cu 46 puncte și ar putea fi întrecută de Palermo, care are un meci mai puțin disputat și 45 puncte.

Lupta pentru locurile care mențin echipele în cursa pentru promovare în Serie A este una strânsă. Frosinone și Genoa, formațiile aflate pe primele două locuri au obținut direct promovarea, cu două etape înaintea finalului de campionat.

Pe pozițiile trei și patru, care duc în semifinalele din play-off-ul pentru promovare, se află Bari (62 puncte) și Sudtirol (57 puncte), iar pe următoarele patru locuri, care duc în sferturile play-off-ului, sunt Cagliari (54 puncte), Parma (51 puncte, un meci mai puțin disputat), Pisa (46 puncte) și Venezia (46 puncte). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!