Pisa a decis! Ce se întâmplă cu Moruțan, pe care italienii îl pot cumpăra definitiv pentru 5,5 milioane de euro

Olimpiu Morutan Galatasaray Pisa Italia Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 12:43
Data actualizarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 12:43

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a avut evoluții impresionante la Pisa, acolo unde a fost împrumutat de Galatasaray până la finalul sezonului.

Mijlocașul român ar putea fi transferat definitiv de italieni de la Galatasaray. În contractul dintre cele două cluburi există o clauză de cumpărare, în valoare de 5,5 milioane de euro, pe care Pisa o poate activa până pe 31 mai.

Pisa vrea să-l cumpere pe Moruțan!

Se pare că italienii s-au decis și vor să-l transfere pe Moruțan de la Galata, așa cum anunță jurnalistul Nicolo Schira. În acest moment există discuții între Giovanni Becali și șefii liderului din Turcia.

Pe lângă suma de 5,5 milioane de euro pe care Galatasaray o cere pentru Moruțan, Pisa a mai plătit și 150.000 de euro pentru a-l împrumuta până la finalul sezonului.

Dacă italienii vor alege să-l transfere, atunci ”afacerea Moruțan” va fi una profitabilă pentru Galata, având în vedere că mijlocașul a fost transferat de la FCSB pentru 4,2 milioane de euro în august 2021.

Moruțan ar putea juca în Serie A!

Moruțan a marcat de șase ori și a oferit șapte pase decisive în acest sezon pentru Pisa, în 32 de partide, în Serie B și Cupa Italiei.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Moruțan la cinci milioane de euro.

Sunt șanse ca, din sezonul următor, mijlocașul să joace cu echipa sa în Serie A! Pisa este pe locul șapte, care asigură prezența la barajul pentru promovare. Dacă va rămâne în zona locurilor de baraj, atunci echipa lui Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus va trebui să treacă de trei adversare pentru a promova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!