Olimpiu Moruțan, printre jucătorii remarcați de la Pisa, în ciuda înfrângerii suferită în Serie B. Ce notă a primit românul

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Aprilie 2023, 23:00
Data actualizarii: Luni 17 Aprilie 2023, 00:05

Olimpiu Moruțan a fost titular în partida pe care Pisa a pierdut-o în etapa a 33-a din Serie B. 

Pisa a cedat cu scorul de 2-1 în deplasare, cu Ternana, într-un meci în care mijlocașul român a fost titular, fiind schimbat în repriza secundă.

"Cel mai inspirat de la Pisa. Intuițiile sale nu sunt însă răsplătite pentru a fi amintite curând", au scris jurnaliștii de la Tuttomercatoweb, care l-au notat cu 6 pe Olimpiu Moruțan. 

În urma rezultatului cu Ternana, Pisa se află pe locul opt în Serie B, cu 46 de puncte, în timp ce gazdele ocupă locul 11, cu 43 de puncte.

Ioan Becali: "Oficialii lui Galatasaray au venit să-l vadă pe Moruțan"
 

Pisa are opțiunea de a-l transfera definitiv pe Moruțan de la Galatasaray pentru 5,5 milioane de euro. Clauza devine obligatorie dacă italienii promovează în Serie A, iar mijlocașul joacă în 25 de meciuri cel puțin 45 de minute.

"Da, e adevărat din câte știu. Oficialii lui Galatasaray au fost pe Garibaldi Arena la meciul Pisa - Cagliari, iar ulterior au discutat cu Claudio Chiellini despre jucător. E prea devreme să vorbim, mai este suficient timp până pe 31 mai, data la care opțiunea de transfer definitiv expiră.

Nu știu ce vrea să facă Pisa și nici ce vrea Galatasaray. Prețul pentru transferul definitiv este cunoscut, 5,5 milioane de euro. Olimpiu se gândește doar să joace bine și să o ajute pe Pisa în acest final de sezon și la baraj. Nu știu ce au discutat cluburile, dar vom afla în zilele următoare", a spus Ioan Becali, pentru La Nazione.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!