Italia

I-a pacalit sau nu Luis Suarez la examen? Uruguayanul, suspectat de Parchetul din Perugia ca ar fi stiut dinainte intrebarile si raspunsurile examenului de limba italiana

Luis Suarez este anchetat de procurorii din Perugia in urma promovarii examenului de limba italiana.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Septembrie 2020, 19:15
Data actualizarii: Marti 22 Septembrie 2020, 19:40

Luis Suarez (33 de ani) este anchetat de Parchetul din Perugia, care a interceptat cateva discutii telefonice compromitatoare. Atacantul Barcelonei risca sa primeasca interdictie de a mai intra in Italia daca va fi gasit vinovat. 

Pe 17 septembrie, atacantul a fost prezent la Universitatea din Perugia si a sustinut examenul de limba italiana. Suarez avea nevoie de acest examen pentru a putea fi considerat jucator comunitar, in vederea semnarii contractului cu Juventus.

Uruguayanul a promovat examenul cu brio, insa procurorii din Perugia si Guardia di Finanza il ancheteaza, conform jurnalistilor de la Gazzetta dello Sport.

Suarez este suspectat ca ar fi primit dinainte intrebarile si raspunsurile acestui examen. Parchetul analizeaza acum mai multe discutii telefonice interceptate: "Nu ar trebui, trebuie sa treaca examenul. Cu un salariu de 10 milioane de euro, nu-i poti nega cetatenia pentru ca nu a trecut examenul de limba”. 

Modifică setările cookies