Italia

Patronul celei mai NEBUNE echipe din Europa a luat o decizie de 100 de milioane! Ce echipa vrea sa cumpere

Crede ca banii nu conteaza si vrea sa-si exporte modelul in toata lumea!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2013, 19:59
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2013, 19:55

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, are planuri mari de viitor. Intentioneaza sa mai cumpere inca 3 echipe, toate urmand a fi organizate dupa modelul clubului pe care il detine in prezent. Nu stie inca asupra caror nume sa se opreasca, insa e sigur ca una dintre echipe va fi in Anglia. A gasit si antrenor, chiar daca totul e doar la faza de proiect. Edoardo Reja, omul care a readus-o pe Napoli in Serie A, e alesul lui De Laurentiis pentru a le arata englezilor cat de tare e fotbalul in Italia.

"Reja e o persoana la care tin foarte mult, la fel cum sunt toti cei alaturi de care lucrez si care imi lasa impresia ca sunt de buna credinta si ca sunt oameni adevarati. Mereu au avut un loc agenda mea. L-am sunat pentru ca am intentia de a promova fotbalul italian in alte locuri din lume. Mi-as dori inca 3 echipe, in afara de Napoli.

Una dintre ele va fi in Anglia, l-am rugat pe Reja sa fie antrenor. Mi-a spus ca e de acord, insa nu stim ce va fi in viitor. Poate peste cateva luni nu va mai fi liber de contract. Oricum, trebuie sa stiti ca asta e ideea mea, vreau as export modelul Napoli in alte tari!", a spus De Laurentiis la radio Marte.

 


Modifică setările cookies