Panica pentru Ionut Radu! Doi colegi de la Parma au fost testati pozitiv cu noul coronavirus: anuntul facut de club

Doi fotbalisti de la Parma, colegi cu internationalul Ionut Radu, au fost trimisi in izolare dupa ce au fost depistati cu COVID-19.

In total clubul italian a efectuat peste 60 de teste in interiorul echipei, iar doua dintre ele au iesit pozitiv. Parma nu a dorit sa dezvaluie numele celor doi fotbalisti infectati.

"La finalul procedurilor, toti membrii echipei au avut rezultate negative pentru cele doua testari realizate intr-un interval de 24 de ore, mai putin doi fotbalisti care au fost pozitivi la primul test, iar negativi la al doilea. Atletii, amandoi intr-o condiție fizica excelenta si asimptomatici, au fost plasati imediat in carantina si vor fi monitorizati constant", au scris cei de la Parma intr-un comunicat oficial.

Echipele din Serie A s-au reunit si au inceput deja antrenamentele individuale. In urmatoarea perioada vor reveni la cele colective, iar cluburile italiene au anuntat ca sunt de acord sa reinceapa competitia pe 13 iunie.

Radu este imprumutat de Inter la Parma. Din sezonul viitor el s-ar putea intoarce la Milano, acolo unde Antonio Conte l-ar dori ca solutie de rezerva pentru veteranul Samir Handanovic.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii rezidenți luptă în linia întâi alături de colegii cu experiență. Povestea a trei tineri doctori
BRAT

Modifică setările cookies