ionut nedelcearu Crotone Vasile Mogos Italia

Nedelcearu și Mogoș au retrogradat în Serie C! Presa din Italia anunță ce urmează pentru cei doi fotbaliști români

Crotone, echipa românilor Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, a retrogradat direct în Serie C la finalul sezonului regulat din Serie B, astfel că viitorul celor doi fotbaliști români la gruparea ”rossoblu” este pus sub semnul întrebării.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 16:47
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 16:53

Pentru Nedelcearu a fost primul sezon în Italia, unde a reușit să impresioneze, chiar dacă echipa sa a retrogradat în al treilea eșalon. 

Ce se întâmplă cu Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, după ce Crotone a retrogradat în Serie C

Crotone l-a cumpărat în vara anului trecut de la AEK Atena, pentru 1,2 milioane de euro, iar acesta a semnat un contract valabil până în 2024.

Chiar dacă este sub contract, italienii de la SerieBNews.com anticipează ”o posibilă despărțire înainte de termen”, pentru că este greu de crezut că internaționalul român va accepta să joace în Serie C.

Vasile Mogoș (29 de ani) joacă de zece ani în Italia și are deja câteva propuneri pentru sezonul următor. Acesta va decide dacă va pleca de la Crotone sau va continua să joace în sudul Italiei.

Alături de Crotone au mai retrogradat direct și Pordenone, dar și Alessandria, unde a evoluat în a doua parte a sezonului fostul dinamovist Diego Fabbrini. Mijlocașul italian aparține, însă, de Ascoli, care va juca la barajul pentru promovare în Serie A.

Ionuț Nedelcearu are o cotă de piață de un milion de euro, iar Vasile Mogoș este evaluat la 600.000 de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!