Mourinho, impotriva tuturor: "5 ani i-au trebuit lui Ranieri sa spuna buna-ziua"

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Septembrie 2008, 18:08
Mourinho, impotriva tuturor: "5 ani i-au trebuit lui Ranieri sa spuna buna-ziua"
Mourinho se pregateste pentru Derby della Madonina cu Milan. The Special One ii fierbe pe italieni cum stie el mai bine.

Portughezul spune ca nu asteapta nimic de la Milan, dar declara ca fotbalistii lui Ancelotti sunt adevarati campioni, care vor veni cu gandul doar la victorie.

"De la Milan nu astept nimic. Are jucatori mari, care vin sa castige. Dar si noi avem incredere si vrem sa castigam. Suntem peste Milan in clasament si suntem linistiti"

Mourinho spune pentru Gazzetta dello sport ca Shevchenko a gasit in Italia ceva ce i-a lipsit la Chelsea.

"Shevchenko a gasit la Milan ceva care i-a lipsit la Chelsea, se vede ca si-a imbunatatit jocul. Se va intoarce la nivelul lui de mare jucator"

Mourinho il ataca pe Ranieri, despre care spune ca nu i-a respectat pe englezi pe cand antrena in Premier League:

"Eu am studiat cinci ore pe zi italiana pentru a putea comunica cu jurnalistii, cu tifosi si ma gandesc ca e vorba de respect. Dar Ranieri a avut nevoie de cinci ani ca sa poata spune buna ziua in Anglia. Cine e Ranieri?", a lovit antrenorul lui Chivu.

Nici italienii nu au scapat de focul lui Mourinho

"Italienii nu sunt asa pasionati de fotbal cum ma gandeam. Sunt indragostit mai mult de show-rile de televiziune", a mai declarat Mourinho pentru Gazzetta dello sport

Liderul USR, Dan Barna, infectat cu Covid-19. Va sta 14 zile în izolare
BRAT

Modifică setările cookies