Olimpiu Morutan Galatasaray Pisa Italia

Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa încă din această iarnă, dar pentru o sumă mult mai mică

Olimpiu Moruțan (23 de ani) ar putea prinde un transfer încă din această iarnă. Pisa are opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe mijlocașul român.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 13:45
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 13:45

Împrumutat de la Galatasaray în Italia, Moruțan poate fi cumpărat definitiv în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro, dar impresarul Giovanni Becali spune că cele două părți pot ajunge la o înțelegere pentru o sumă mult mai mică.

Gruparea turcă trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar, iar o sumă de peste trei milioane de euro, care ar ajuta-o pe Galatasaray să-și recupereze banii investiți de pe urma transferului lui Moruțan de la FCSB, ar putea acceptată de gruparea turcă.

Moruțan poate fi transferat definitiv de Pisa!

”Am o idee și o discut cu Galatasaray. Tatonez terenul pentru a înțelege dacă clubul turc va dori să-și reducă pretențiile din acordul existent. Clauza de transfer s-ar modifica de la 5,5 milioane de euro, în jurul a 3 milioane de euro.

Sunt niște mici probleme la Galatasaray, din punct de vedere economic. În ianuarie, o injecție de fonduri ar fi utilă pentru club. Dacă ar renunța la 2 milioane de euro și l-ar face jucătorul Pisei, ar fi o soluție rezonabilă pentru toată lumea.

Trebuie să vedem dacă este posibilă o asemenea înțelegere”, a spus Giovanni Becali, potrivit La Nazione.

În acest sezon, Moruțan a avut cifre impresionante în tricoul celor de la Pisa. A bifat 18 partide, a marcat de patru ori și a oferit șapte pase decisive.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Moruțan la cinci milioane de euro.

Pisa, în această stagiune

După 19 etape, Pisa se află pe locul cinci clasamentul din Serie B, cu 29 de puncte. În acest sens, clubul a înregistrat șapte victorii, opt rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

În următoarea partidă, Marius Marin și Olimpiu Moruțan vor da peste Cittadella pe 14 ianuarie, de la ora 15:00, contând pentru etapa 20 din eșalonul secund al Italiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!