MOMENT ISTORIC! Juventus a castigat in Anglia pentru prima data in 20 de ani! Cum arata echipa din 1996 care o batea pe Man United

Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 17:39
Data actualizarii: Miercuri 16 Septembrie 2015, 17:41

Juventus a invis-o pe Man City cu 2-1 in meciul disputat marti seara.

Juventus a reusit sa se impuna pe terenul lui Manchester City cu scorul de 2-1. Chiar daca meciul a inceput cu ghinion pentru italieni, Chiellini dandu-si autogol, echipa lui Allegri a reusit sa intoarca partida si sa castige cu 2-1, prin golurile lui Mandzukic si Morata.

Italienii nu mai castigasera pe terenul unei echipe din Anglia din 1996, atunci cand prima echipa a juventinilor ii avea in teren pe Zidane, Deschamps sau Del Piero. Juventus a fost atunci in grupa cu Manchester United, Fenerbahce si Rapid Viena, reusind 16 puncte din 18 posibile, singurul egal fiind in Austria, cu Rapid Viena.

Juve a reusit sa se impuna si in tur si in retur cu acelasi scor, 1-0, in fata lui Man United, golurile fiind inscrise de Boksis (in Italia) si de Del Piero, din penalty, pe Old Trafford.

Echipa lui Juve avea sa ajunga pana in finala, dupa ce le-a eliminat pe Rosenborg si Ajax, insa a fost invinsa in ultimul act de Borussia Dortmung, cu 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!