Modric, transfer bomba in Italia?! El poate relansa totul! Raspunsul croatului dupa ce a fost ofertat de una dintre cele mai mari echipe din Serie A

Modric, transfer bomba in Italia?! El poate relansa totul! Raspunsul croatului dupa ce a fost ofertat de una dintre cele mai mari echipe din Serie A

Luka Modric este dorit in Serie A. 

Zvonimir Boban, al doilea om din conducerea AC Milan, cel care se ocupa de tot ceea ce inseamna operatiuni financiare la club, are in plan o reconstructie a echipei pentru a putea aspira la un loc de Champions League in urmatorul sezon. 

Originar din Croatia, Boban vrea sa aduca la Milan jucatori de inalta clasa, iar primul nume al carui transfer l-a incercat este conationalul Luka Modric. 

Gazzetta dello Sport scrie ca Boban vede in Modric fotbalistul ideal care poate ajuta Milanul sa revina in elita fotbalului, dupa ce sezonul acesta au primit interdictie sa participe in Europa League din cauza problemelor legate de Fair Play-ul financiar. 

Cu toate ca Modric si-a exprimat aprecierea fata de legendarul fotbalist croat, Zvonimir Boban, acesta a explicat ca nu are de gand sa plece de la Real Madrid

"As vrea sa-l mentionez pe idolul meu, capitanul croat de la Cupa Mondiala din 1998, inspiratia mea, Boban", a spus Modric la gala FIFA Best. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT