Melinte, titular in Cupa! Palermo s-a calificat in optimile Cupei Italiei! Vezi ce spune noul sau antrenor:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 10:12
Melinte, titular in Cupa! Palermo s-a calificat in optimile Cupei Italiei! Vezi ce spune noul sau antrenor:

Palermo, echipa lui Dorin Goian si Cristian Melinte, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Italiei, dupa ce a invins cu 4-1 echipa din divizia secunda Reggina, joi seara, in turul 4 al competitiei.

Golurile au fost marcate de Miccoli (min.28 din penalty), Cavani (min.56) si Budan (min.70 si 85) pentru Palermo, respectiv, Volpi (min.48).

Este primul meci la Palermo pentru antrenorul Delio Rossi. Melinte a jucat tot meciul, in timp ce Goian a ramas pe banca de rezerve pana la final.

Alte rezultate:
Napoli - Cittadella (D2) 1-0
Atalanta - Lummezzane (D3) 0-1
Siena - Novara (D3) 0-2
Chievo - Frosinone (D2) 2-0

"Abia incep sa cunosc jucatorii pe care ii am la dispozitie. Cred ca Melinte a demonstrat ca are o personalitate buna si consider ca are toate calitatile si mijloacele de a fi la Palermo", a precizat Delio Rossi.

Site-ul livesicilia.it l-a notat pe Melinte cu 6, considerand ca fotbalistul roman a izbutit sa blocheze putinele actiuni ofensive ale adversarilor de pe partea stanga. "Autor a catorva initiative laudabile pe banda stanga, Melinte a fost capabil sa opreasca la timp rarele actiuni ofensive ale lui Adejo", noteaza sursa citata.

Mijlocasul roman a prin nota 6,5 din partea site-ului siciliainformazioni.com, care a punctat ca Melinte a avut unele probeleme cu jucatorii adversii doar in startului meciului: "Adejo i-a dat batai de cap doar in primele minute. Apoi, dupa ce si-a luat masuri, Melinte a izbutit si cateva actiuni in atac".

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT