FOTO Marocanul care a făcut furori la Mondial, ofertat în Italia! Câți bani va primi pe an de la granzii din Serie A

Azzedine Ounahi mercato iarna Napoli Serie A Italia
Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:51
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:50

Naționala Marocului a pierdut finala mică cu Croația, 1-2, și a obținut locul trei la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022.

Azzedine Ounahi a evoluat în toate meciurile pentru naționala lui Walid Regragui, inclusiv în cele două înfrângeri cu Franța din semifinale, respectiv Croația, din finala mică.

Marocanul care a făcut furori la Mondial, ofertat în Italia! Câți bani va primi pe an de la granzii din Serie A

Iar bunele performanțe l-au făcut pe fotbalist să fie ochit de granzii din Serie A, Napoli. Potrivit jurnalistului sportiv, Nicolo Schira, expert în transferuri, conducerea clubului va încerca să-l semneze pe jucător în perioada de mercato din iarnă.

Astfel, Azzedine Ounahi ar urma să primească un contract până în 2027 și să încaseze două milioane de euro pe an, după cum a mai informat Nicolo Schira pe rețelele social media.

Cifrele lui Azzedine Ounahi

Mijlocașul central și-a început cariera fotbalistică la AM Football, iar în vara anului 2018 a făcut pasul în Europa la Strasbourg. În 2020 a ajuns la US Avranches, iar din iulie 2021 este legitimat la actuala sa echipă, Angers.

Cotat la 15 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, Azzedine Ounahi mai are contract cu Angers SCO până la finalul lui iunie 2026. La respectiva formație, marocanul a înscris două goluri și a pasat decisiv în două situații, în 47 de apariții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!