FOTO Marocanul care a făcut furori la Mondial a schimbat echipa! Clubul cu care a semnat + suma de transfer

naționala Marocului Angers SCO Azzedine Ounahi Olympique Marseille Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 21:40
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 21:39

Azzedine Ounahi a fost alături de naționala Marocului până la finala mică, în momentul în care selecționata lui Walid Regragui a pierdut cu Croația, scor 1-2.

Figura frumoasă pe care a arătat-o la Campionatul Mondial din Qatar i-a făcut pe cei de la Olympique Marseille să-l curteze pe Ounahi, iar în cele din urmă Angers l-a cedat pentru opt milioane de euro și alte două, în bonusuri, conform jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

Marocanul care a făcut furori la Mondial a schimbat echipa! Clubul cu care a semnat + suma de transfer

Italianul a mai scris că Azzedine Ounahi a semnat o înțelegere cu Marseille valabilă până în iunie 2027, deci pentru următorii patru ani și jumătate, fotbalistul va fi legitimat la o altă echipă din Ligue 1! 

Cotat la 15 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, mijlocașul marocan a lăsat-o pe Angers SCO pe ultima poziție în clasamentul primului eșalon din Franța cu doar opt puncte. Marseille se situează pe trei, cu 42 de puncte, la două distanță de poziția secundă și cinci de liderul Paris Saint-Germain.

Cifrele lui Azzedine Ounahi

Produs de AM Football, mijlocașul central a ajuns la reprezentativa B a lui Strasbourg în var aanului 2018, iar în 2020 a făcut pasul la US Avranches, ca un an mai târziu să fie transferat de Angers SCO, moment în care cota sa pe piață, conform Transfermarkt, era de 350.000 euro!

La naționala Marocului, Azzedine Ounahi și-a făcut debutul în ianuarie 2022 sub comanda lui Vahid Halilhodzic la vârsta de 21 de ani și opt luni. Singurele două goluri pe care le-a înscris pentru selecționată a fost în calificările pentru Mondialul din 2022 cu Congo (4-1).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!