Maradona, fata in fata cu FISCUL italian! Cazul sau va fi decis de Parlamentul European: "Nu am de unde sa dau 40 de milioane!"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 17:51

	Maradona, fata in fata cu FISCUL italian! Cazul sau va fi decis de Parlamentul European: "Nu am de unde sa dau 40 de milioane!"

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Maradona a revenit anul trecut in Italia dupa 9 ani in care a evitat problemele cu fiscul de la Roma. "Mana lui Dumnezeu" a mers zilele trecute la derby-ul dintre Napoli si Roma, acolo unde a fost primit ca un zeu, iar apoi a mers la Roma pentru a clarifica problemele vechi cu fiscul italian. Statul italian ii cere lui Maradona 40 de milioane de euro! 

"Nu sunt fugar. Vreau sa vin fara probleme in Italia, nu sa fiu persecutat, nu am nimic de ascuns. Nu am cum sa dau 40 de milioane de euro, nu am castigat atatia bani", s-a aparat Maradona in fata procurorilor italieni. 

Maradona a fost audiat la sediul Parlamentului European din Capitala Italiei alaturi de avocatii sai. "Sunt persecutta. Am venit in Italia sa joc fotbal, de contractele mele s-au ocupat avocatii, iar ei sunt in siguranta in Italia in timp ce eu trebuie sa renunt la cercei si ceasuri de fiecare data cand intru in tara in care am marcat peste 100 de goluri", s-a plans Maradona. 

In urmatoarele sase saptamani se va afla rezolvarea conflictului istoric dintre Maradona si fiscul italian. Problema a ajuns la Parlamentul European, iar la Bruxelles se va da un verdict oficial. "Fotbalistii nu sunt toti egali, cetatenii da. Oricine trebuie sa plateasca taxe", a spus procurorul Enzo Rivellini. 

VIDEO Numele lui D10S s-a auzit din nou pe San Paolo, la derby-ul intre Napoli si AS Roma. 

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies