Rapidul, la pret de nimic! "Cu 300 si ceva de mii de euro poate lua ORICINE clubul!" Anuntul facut de seful giulestenilor, Adrian Zamfir:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 17:38

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Intreaga suflare rapidista a tremurat astazi, judecatorii Tribunalului Bucuresti analizand inca o data planul de reorganizare intocmit de sefii clubului din Giulesti. Totul s-a amanat insa pentru data de 28 martie, iar Rapidul are inca o luna de zile la dispozitie sa gaseasca un investitor.

Patronul clubului din Giulesti, Adrian Zamfir, a vorbit la Sport.ro dupa anuntul facut de judecatori, acesta spunand inca o data ca este dispus sa cedeze echipa unor oameni de afaceri mai potenti financiar. Mai mult, acesta a dezvaluit ca suma pentru care clubul poate fi luat este extrem de mica, intreaga suma ce trebuie achitata, conform planului de reorganizare, fiind putin peste 300 de mii de euro.

"Domnul Cristescu s-a grabit putin cand a spus ca vineri se vor semna actele pentru cedarea Rapidului. Suntem in discutii cu mai multe parti si vom vedea ce se va intampla. El (n.r Nicolae Cristescu) e mai pasional asa, din aceasta cauza s-a grabit. Cand am preluat echipa, nu am promis ca o sa fac lot de UEFA Europa League. Am luat echipa pentru a o salva. Domnul Copos nu mai avea nicio treaba cu echipa, nu il interesa daca ar fi intrat in faliment. Eu am calculat, dar se pare ca nu mi-a iesit cum trebuia; am negociat cu George Copos pentru ca nimeni altcineva nu mai avea curaj sa negocieze cu el, iar eu am gandit ca un adevarat rapidist. Am zis ca ma duc, iau echipa, iar in secunda urmatoare vor veni oameni cu bani langa noi. Am crezut ca vor veni langa noi daca nu va mai fi Copos la club.

Multora le-a fost frica sa vina langa echipa. Nu multi cunosc legea insolventei si a falimentului.

Am cheltuit cam 450-500 de mii de euro din propriul buzunar. Am mai primit un avans de la LPF, 200 de mii de euro, am mai primit bani din partea unui sponsor, din drepturile de televizare, bani cu care am platit salariile pe ultimele luni. Noi am acoperit platile pe un an de zile, pentru ca erau restante foarte mari din perioada in care George Copos era la echipa.

In momentul de fata, salariile sunt ca la Botosani, Corona sau alte echipe din prima divizie. Dam mai mult de 80 de mii de euro pe luna, cu tot cu taxe.

Sunt mai multi oameni care vor sa vina la echipa. Sunt oameni de afaceri pentru care brandul Rapid ar insemna o publicitate buna. Ar fi si alti oameni de afaceri, asa cum este domnul Taher, care ar vrea sa-si recupereze banii. Ar baga bani cu gandul sa ajunga sa faca un profit.

Viitorul actionar va rezolva problemele clubului. Suma din planul de reorganizare se ridica la 300 si ceva de mii de euro, plus datoriile curente, salariile jucatorilor de acum. In acest moment sunt cam 5-6 luni de restante", a spus Adrian Zamfir la Ora Exacta in Sport, in direct la Sport.ro

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies