Joi 12 Iulie 2018, 17:25

Ronaldo va fi prezentat cu portile INCHISE! Anuntul lui Juventus dupa ce zeci de mii de fani au anuntat ca vin la aeroport

A inceput nebunia la Torino!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

In asteptarea lui Cristiano Ronaldo, fanii lui Juventus anunta ca vor veni cu zecile de mii la aeroport pentru a-l intampina.

Din motive logistice, Juve nu va organiza o prezentare in fata suporterilor, asa cum s-a intamplat cand Cristiano a ajuns la Madrid, in 2009. Desi sunt zeci de mii de cereri, clubul a preferat sa pastreze obiceiul de a-si introduce fotbalistii numai in fata jurnalistilor. Cristiano va face luni vizita medicala, apoi va ajunge la stadionul Allianz si va sustine o conferinta de presa. Suporterii asteapta acum weekendul pentru a afla momentul exact al sosirii portughezului in oras. Ronaldo va ajunge la Torino fie sambata seara, fie duminica.

Cristiano e cel mai scump transfer din istoria campionatului italian. Juve i-a platit lui Real 105 milioane de euro in schimbul sau.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea