Lucescu: "Zenga va antrena Inter!" Ce spune Il Luce despre Goian!

Autor: Sport.ro
Joi 29 Octombrie 2009, 10:58
Lucescu: "Zenga va antrena Inter!" Ce spune Il Luce despre Goian!

Mircea Lucescu este convins ca Walter Zenga va fi viitorul antrenor al lui Inter Milano si crede ca Palermo cu Goian in teren poate produce surpriza in Serie A.

"Melinte are calitati exceptionale, trebuie sa creasca, sa acumuleze experienta si sa prinda incredere. Nu este usor pentru un roman sa vina si sa aiba evolutii foarte bune in Italia, este o diferenta prea mare. Goian este un fundas foarte bun, un lider, dar acelasi lucru este valabil si in cazul lui: nu e usor sa te adaptezi rapid", a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu a mentionat ca urmareste indeaproape echipa Palermo, deoarece antrenorul Walter Zenga ii este prieten. "A devenit un mare antrenor, e un baiat exceptional. Acum e la Palermo, dar sunt sigur ca va ajunge la Inter. E un antrenor care a avut curaj sa mearga in strainatate pentru a demonstra cine e. A acumulat o mare experienta. Sunt convins ca va face totul pentru a invinge pe Inter, desi va fi greu. Cu siguranta cei de la Inter au pregatit meciul cu Palermo, insa gandul lor este la Liga Campionilor. Inter este mai puternica, insa asta nu inseamna ca Palermo nu poate obsine un rezultat bun. Stiu ca jucatorii il asculta pe Zenga si vor sa faca un meci bun. Sfaturile lui Walter sunt pretioase si stiu ca Palermo va face viata grea Interului", a mentionat Lucescu. 

Antrenorul Sahtiorului si-a reamintit si de perioada petrecuta la Internazionale Milano. "Perioada mea la Inter a fost foarte scurta, dar importanta. Am luat echipa intr-un moment dificil, am inceput bine, iar apoi am avut ghinionul de a pierde multi jucatori. In primele cinci partide pe San Siro am dat 25 de goluri, jucam bine, insa am pierdut multi jucatori, cum ar fi Zamorano. Imi amintesc de Cupa Italiei, cand arbitrul ne-a eliminat trei jucatori, doar pentru un protest. Imi amintesc atat de multe lucruri negative, dar am amintiri placute despre forta presedintelui Moratti, despre baza de la Appiano Gentile, unde se lucreaza bine si despre un San Siro aproape de echipa", a afirmat Lucescu.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT