Lippi: "In fotbal nu exista homosexuali!" TU CE CREZI?

Selectionerul Italiei, Marcello Lippi, a afirmat ca in 40 de ani de cariera nu a intalnit homosexuali in fotbal si crede ca acestia nu se afla printre fotbalisti.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2009, 11:03
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2009, 11:07

"Cred ca, printre fotbalisti, nu exista homosexuali. In 40 de ani de cariera nu am intalnit niciunul si nimeni nu mi-a vorbit de acest lucru", a declarat Marcello Lippi la emisiunea Klauscondicio, difuzata de YouTube.

"Nu as exclude niciodata un gay din nationala, dar cred ca ar fi foarte greu ca un jucator sa-si traiasca homosexualitatea intr-un mod normal printre coechipierii sai", a adaugat Lippi.

Aurelio Mancuso, presedintele Arcigay, o asociatie italiana de aparare a homosexualilor, a reactionat la declaratiile lui Lippi. "Homosexualii sunt persoane care parctica toate sporturile, toate profesiile. In medii precum fotbalul, homosexualii se ascund si mai mult.

Nu permit sa se puna la indoiala faptul ca selectionerul nu a fost constient, in ciuda vastei sale experiente, de prezenta homosexualilor in fotbal", a mentionat Mancuso.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!