Adrian Mutu Marcello Lippi Sporturi

GALERIE FOTO Adrian Mutu a plecat în Republica Dominicană pentru a-și vizita fetele! S-a întâlnit și cu Marcello Lippi

Dorit pe postul de selecționer, Adrian Mutu a plecat în vacanță, tocmai în Republica Dominicană, pentru a-și vedea fetele.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 22:14
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 22:21

Adriana (15 ani) și Maya (13 ani) locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor și fosta soție a lui Adrian Mutu, Consuelo Matos. Mutu s-a pozat alături de copiii săi și de Marcello Lippi, fostul său antrenor de la Inter Milano.

Mutu, în Republica Dominicană alături de fetele sale și Marcello Lippi

”O foarte frumoasă după amiază pentru mine și familia mea cu un maestru al fotbalului, Marcello Lippi. Mulțumesc pentru invitație, Mister, și pentru toate sfaturile pe care mi le-ați dat!”, a scris ”Briliantul”, pe Instagram.

Mario Mutu este cel mai mare dintre copiii lui Adrian Mutu (19 ani). Cel mai mic este Tiago, care are patru ani.

Recent, Adrian Mutu a vorbit despre durerea care apasă pe umerii săi. Nu își poate vedea fetele foarte des, pentru că locuiesc pe alt continent.

„E un pic trist să ai fată pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic. E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Vineri voi pleca în Republica Dominicană pentru a-mi vedea fetele.

Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu, potrivit GSP.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!