louis munteanu Fiorentina Italia Louis Munteanu

Italienii anunță: Louis Munteanu pleacă de la Fiorentina!

Campion cu Farul în sezonul precedent, unde a avut evoluții impresionante, Louis Munteanu (21 de ani) s-a întors la Fiorentina.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 10:09
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 10:09

La grupare aviola, care a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l transfera în 2020, Munteanu spera să debuteze în Serie A sub comanda lui Vincenzo Italiano (45 de ani), dar acest lucru se pare că nu se va întâmpla.

Cel puțin așa anunță presa din Italia. Publicația firenzeviola.it a scris despre viitorul atacantului român și, din informațiile pe care aceștia le dețin din interiorul clubului, se pare că Louis Munteanu va fi din nou cedat la o altă echipă.

Louis Munteanu va pleca din nou de la Fiorentina!

Rămâne de văzut dacă Fiorentina va decide să-l împrumute din nou pe Munteanu sau va accepta și o propunere de transfer definitiv.

”Cert este că şefii Fiorentinei trebuie să reflecteze dacă să-l ţină sau să-l trimită din nou sub formă de împrumut. Din informaţiile pe care noi le avem, viitorul jucătorului va fi, mai mult ca sigur, la un alt club”, au scris italienii.

Munteanu nu a evoluat până acum pentru prima echipă a finalistei Conference League. Românul a prins meciuri doar pentru echipa Primavera a clubului viola, iar în Serie A și Cupa Italiei a fost, de mai multe ori, rezervă neutilizată.

Louis Munteanu a avut evoluții impresionante în sezonul precedent cu Farul Constanța, iar cota sa de piață a crescut de la 350.000 de euro la 1,4 milioane de euro într-un singur an.

  • Contractul său cu Fiorentina este valabil până în 2025.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!