Ionut Radu Cremonese Italia

Ionuț Radu pleacă de la Cremonese încă din această iarnă! Unde va juca portarul român

Cremonese nu se va mai baza pe Ionuț Radu (25 de ani) din iarnă. Antrenorul nou-promovatei l-a titularizat în ultimele meciuri pe Marco Carnesecchi (22 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 18:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 18:54

Radu era, oricum, împrumutat de Inter Milano la Cremonese până în vară. Oficialii grupării din Cremona au transmis că nu se vor baza pe portarul român și în partea a doua a sezonului, astfel că acesta va reveni sub comanda lui Simone Inzaghi la fosta campioană a Italiei, notează FCInterNews.it.

Ionuț Radu pleacă de la Cremonese!

Va fi greu de crezut că Radu va primi șanse în tricoul celor de la Inter Milano, având în vedere că, pentru postul de titular, se bat atât ”veteranul” Samir Handanovic (38 de ani) cât și Andre Onana (26 de ani), portarul transferat de la Ajax Amsterdam.

Radu mai are contract Inter Milano până în 2024, notează site-urile de specialitate, și este evaluat la 3,5 milioane de euro. În 2019, portarul român avea o cotă de piață de 15 milioane de euro, pe vremea când evolua pentru Genoa.

Ionuț Radu a prins zece meciuri pentru cei de la Cremonese în acest sezon, în Serie A și cupa Italiei, dintre care unul singur fără gol încasat. Decizia celor de la Cremonese vine după ce portarul român a fost lăudat în repetate rânduri după evoluțiile sale.

Cremonese este pe locul 18 după 15 meciuri, cu șapte puncte. Ultimele două clasate sunt Verona, cu cinci puncte, și Sampdoria, cu șase puncte.

Modifică setările cookies