Amenda RECORD in fotbalul romanesc! Ce suma colosala sustine Mititelu ca a avut de platit dupa ce i-a jignit pe Sandu si Dragomir:

Autor: Sport.ro
Joi 25 Iulie 2013, 07:00

	Amenda RECORD in fotbalul romanesc! Ce suma colosala sustine Mititelu ca a avut de platit dupa ce i-a jignit pe Sandu si Dragomir:

►Incepe HegeMOUnia! Chelsea loveste Mouteste in ASIA, joi ora 16:30, in direct Sport.ro si voyo.ro

Adrian Mititelu e convins ca niciun obstacol nu ii mai poate sta in cale in demersul de a inscrie Universitatea Craiova in Liga a II-a in aceasta vara.

"Nu exista nici o sansa ca noi sa nu jucam in Liga a II-a. Nici macar 1%. Beneficiem de protectie, pentru ca suntem in insolventa. Daca Rapid si Universitatea Cluj joaca in Liga I in aceleasi conditii, nu vad cum sa nu jucam noi in Liga a II-a.", a declarat Mititelu, care a dat detalii si despre amenda pe care a primit-o dupa ce i-a jignit pe Sandu si Dragomir.

"Am primit amenda de 6 miliarde de lei vechi (135.000 de euro), doar pentru ca eu i-am atacat pe Mircea Sandu si apropiatii lui."

"O ducem greu cu lichiditatile, dar avem destul cat sa ne descurcam in Liga a II-a. Nu exista niciun impediment legal pentru ca noi sa nu jucam.", a mai spus Mititelu la DigiSport.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT