"In teren sunt exact ca Tyson! Cupa Mondiala? Nu e importanta pentru mine!" Balotelli a oferit cel mai tare interviu din cariera

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 09:30
"In teren sunt exact ca Tyson! Cupa Mondiala? Nu e importanta pentru mine!" Balotelli a oferit cel mai tare interviu din cariera

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!


"Eu sunt rau? As vrea sa fiu si mai rau daca se poate", spune Mario Balotelli. SuperMario a acordat un interviu amplu pentru revista FourFourTwo, in care vorbeste despre cele mai sensibile subiecte.

Victima abuzurilor rasiale de-a lungul timpului, Mario recunoaste ca acesta este singurul lucru ce il enerveaza cu adevarat, declarand ca recurge la rugaciuni pentru a se linisti de fiecare data cand trece prin perioade mai proaste.

Balotelli despre Manchester City: "Imi lipsesc fanii. In schimb, nu imi lipseste mancarea, sau felul in care conduc, dar fanii chiar imi lipsesc. Desi la Milan sunt fani la fel de tari. Amintirile mele de la City sunt frumoase".

Balotelli despre Mike Tyson: "Am o pasiune pentru wrestling si pentru arte martiale. Ca si copil, idolul meu a fost Mike Tyson. Mi se pare ca uneori in teren seman foarte mult cu el".

Balotelli despre religie:
"Cred in Dumnezeu si uneori ma ajuta sa ma calmez. Pentru mine a insemnat mult sa fiu primit in audienta de Papa Francis, am invatat multe de la el. Este un om care te inspira foarte mult si voi pastra mereu acea amintire cu mine.

Balotelli despre idolul sau:
"Cand eram mic il aveam pe Ronaldo ca idol. Era fantastic, m-a facut sa ma indragostesc de fotbal. Dar acum, Ibrahimovic este un jucator fantastic".

Balotelli despre CM din 2014:
"Nu vad Cupa Mondiala ca fiind o chestie importanta pentru mine. Merg acolo sa am o experienta placuta, e prima mea Cupa Mondiala, vreau sa fie frumos".

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies