Ianis Hagi si-a gasit echipa! Ignorat de Fiorentina, Hagi jr e asteptat in Serie B de omul care l-a antrenat si pe Dan Petrescu

Ianis Hagi si-a gasit echipa! Ignorat de Fiorentina, Hagi jr e asteptat in Serie B de omul care l-a antrenat si pe Dan Petrescu

CITESTE SI:  Ianis Hagi nu l-a impresionat pe noul antrenor al Fiorentinei. Mijlocasul Ianis Hagi ar putea fi imprumutat de Fiorentina la o echipa din Serie B sau la una din afara Italiei.

Hagi jr are sanse mari de a continua in fotbalul italian, fiind dorit de un antrenor cu nume. Potrivit ziare.com, Zdenek Zeman insista pentru aducerea romanului la Pescara. Conform sursei citate, tehnicianul ceh l-a dorit pe Ianis Hagi si in vara, insa fotbalistul roman a declinat oferta in speranta ca va primi mai multe sanse la Fiorentina in acest sezon.

Conform ziare.com, daca mutarea se va concretiza se va face in termenii doriti de Fiorentina: imprumut pana la finalul sezonului, fara ca Pescara sa aiba drept de cumparare definitiva.

Zdenek Zeman a fost primul antrenor strain al lui Dan Petrescu, la Foggia, in perioada 1991-1993. Dan Petrescu a plecat de la Steaua in 1991 la clubul italian.

Pescara evolueaza in liga a doua, dupa ce a retrogradat sezonul trecut din Serie A. In acest moment, dupa 13 meciuri, Pescara se afla pe locul 12 in clasament, cu 17 puncte.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă la Spitalul Județean Suceava, unde anul trecut a fost primul mare focar de Covid-19 din țară
BRAT

Modifică setările cookies