Ianis Hagi si-a gasit echipa! Ignorat de Fiorentina, Hagi jr e asteptat in Serie B de omul care l-a antrenat si pe Dan Petrescu
Marti 07 Noiembrie 2017, 19:34

Ianis Hagi si-a gasit echipa! Ignorat de Fiorentina, Hagi jr e asteptat in Serie B de omul care l-a antrenat si pe Dan Petrescu

CITESTE SI:  Ianis Hagi nu l-a impresionat pe noul antrenor al Fiorentinei. Mijlocasul Ianis Hagi ar putea fi imprumutat de Fiorentina la o echipa din Serie B sau la una din afara Italiei.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Hagi jr are sanse mari de a continua in fotbalul italian, fiind dorit de un antrenor cu nume. Potrivit ziare.com, Zdenek Zeman insista pentru aducerea romanului la Pescara. Conform sursei citate, tehnicianul ceh l-a dorit pe Ianis Hagi si in vara, insa fotbalistul roman a declinat oferta in speranta ca va primi mai multe sanse la Fiorentina in acest sezon.

Conform ziare.com, daca mutarea se va concretiza se va face in termenii doriti de Fiorentina: imprumut pana la finalul sezonului, fara ca Pescara sa aiba drept de cumparare definitiva.

Zdenek Zeman a fost primul antrenor strain al lui Dan Petrescu, la Foggia, in perioada 1991-1993. Dan Petrescu a plecat de la Steaua in 1991 la clubul italian.

Pescara evolueaza in liga a doua, dupa ce a retrogradat sezonul trecut din Serie A. In acest moment, dupa 13 meciuri, Pescara se afla pe locul 12 in clasament, cu 17 puncte.