Gestul URIAS al unui jucator! A devenit erou dupa un moment incredibil: "Era in lacrimi si nu stia cum sa-mi multumeasca!" Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 13:52

	Gestul URIAS al unui jucator! A devenit erou dupa un moment incredibil: "Era in lacrimi si nu stia cum sa-mi multumeasca!" Ce s-a intamplat:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Jucatorul celor de la Lazio, Ogenyi Onazi, a devenit un erou in Roma dupa un moment cu adevarat impresionant! Nigerianul a fost martor la un jaf si nu s-a lasat pana talharul nu a ajuns in fata politiei

"Eram la cina cu fratele meu aproape de Termini Station si erau niste turisti care stateau langa noi" le-a povestit Onazi celor de la Lazio Style radio dupa ce povestea a devenit cunoscuta.

"Am vazut un pusti si mi-am dat seama imediat din comportamentul lui suspect ca planuia sa fure ceva. Nu am avut timp sa-i spun fratelui meu pentru ca acel pusti ii luase deja portofelul unui turist si a luat-o la goana.

Am observat moment si am alergat dupa el dar am stat pe partea cealalta a strazii. Am fugit vreo 300m, hotul a lasat portofelul sub o masina dar l-am vazut. L-am prins pana la urma si l-am adus inapoi la restaurant, ignorand rumoarea oamenilor care erau acolo. I-am spus patronului de la restaurant sa sune la politie si i-am dus portofelul inapoi acelei doamne. Plangea si mi-a multumit, portofelul fiind plin cu bani.

In acel moment, dupa ce am vazut ca situatia s-a rezolvat, eu si fratele meu am plecat" a incheiat mijlocasul de 20 de ani al lui Lazio.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT