"Eu la Lazio? Am contract cu Sahtior pana in 2011"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iunie 2009, 13:35
Data actualizarii: Luni 08 Iunie 2009, 13:36

Castigator al Cupei UEFA in acest sezon, Mircea Lucescu spune ca nu a avut niciun fel de discutii cu cei de la Lazio si spune ca isi doreste sa ramana la Sahtior.

Mircea Lucescu neaga orice fel de discutii cu Lazio. Presa din Italia scria insa ca romanul este pe lista presedintelui Claudio Lotito, pentru preluarea functiei de antrenor principal.

Tehnicianul echipei Sahtior, Mircea Lucescu, care, potrivit presei italiene, este dorit pe banca tehnica a formatiei Lazio Roma, a declarat ca nu a avut niciun fel de discutii cu conducatorii gruparii romane pentru ca isi doreste sa ramana la clubul din Donetk, informeaza site-ul

"Eu la Lazio? Nu am avut niciun fel de contract cu conducerea clubului, este doar o inventie a presei. Nu doar ca nu am fost contactat de nimeni, dar nici nu ma pot intalni cu alte formatii pentru ca mai am contract cu Sahtior pana in 2011. Nu este o chestiune de bani, pentru ca dorinta mea este sa raman aici. Am reusit sa construiesc o echipa asa cum voiam eu, cu jucatori tineri. Aceasta formatie a crescut foarte mult si continua sa faca acest lucru", a precizat Mircea Lucescu, pentru site-ul lalaziosiamonoi.it.

Lucescu a explicat si care a fost scopul vizitei sale, saptamana trecuta, in Italia: "Ieri (n.r. - duminica), am fost la Brescia doar pentru ca sunt foarte legat de Italia, mai ales de Luigi Corioni, presedintele clubului din Brescia. Pentru moment nu intrevad o revenire ca antrenor in Italia deoarece Seria A este un campionat dominat de trei echipe, in care este greu sa castigi. Mie imi place doar sa inving", a completat tehnicanul roman.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!