"Erau 7 frati, tatal lor i-a pus pe toti in barca si au emigrat in Italia!" Povestea incredibila a jucator care se bate cu Romania la Euro

Autor: Sport.ro
Luni 25 Aprilie 2016, 10:17

	"Erau 7 frati, tatal lor i-a pus pe toti in barca si au emigrat in Italia!" Povestea incredibila a jucator care se bate cu Romania la Euro

Mai sunt 46 de zile pana la Franta - Romania, meciul care deschide Euro 2016

Selectionerul Albaniei, italianul Gianni De Biasi, e convins ca echipa lui poate fi marea surpriza a grupei la Euro. Albania are jucatori crescuti in campionatele tari ale Europei, multi dintre ei fugiti din tara in anii '90, impreuna cu familiile, si stabiliti in Vestul Europei, in Italia sau Germania.

Unul dintre fotbalistii cu povesti impresionante din nationala Albaniei este Elseid Hysaj, fundasul dreapta devenit titluar incontestabil in echipa lui Napoli.

"Hysaj are o poveste de viata aparte. Erau 7 frati, iar intr-o zi tatal lor i-a pus pe toti intr-o barca si au fugit in Italia. S-au stabilit acolo si acum, iata, Hysaj e fotbalist la Napoli si va juca meciuri la Euro", a spus De Biasi.

Hysaj, cel mai bine cotat jucator din lotul Albaniei, a fost crescut de Empoli, echipa pentru care a jucat pana vara trecuta, cand Napoli l-a transferat pe 5 milioane de euro.

Albania are in lot jucatori care evolueaza la Lazio (portarul Berisha), Nantes (Lorik Cana, Lenjani), Koln (Mavraj) sau Basel (Taulant Xhaka, Naser Aliji).

Romania intalneste Albania pe 19 iunie, in ultimul meci al grupei.

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies