E in DEPRESIE! Unul dintre cei mai tari atacanti din Italia NU mai stie ce sa faca! "Da, e foarte greu pentru el!" Momentul care il poate distruge:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 17:27

	E in DEPRESIE! Unul dintre cei mai tari atacanti din Italia NU mai stie ce sa faca! "Da, e foarte greu pentru el!" Momentul care il poate distruge:

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Unul dintre cei mai tari atacanti din Italia, Giuseppe Rossi, s-a accidentat grav la ligamente. Vorbim despre o lovitura serioasa, aceasta fiind o afectiune de gradul II. Adica importanta.

La 26 de ani, Rossi este in depresie, noteaza presa din Italia. Ziaristii au concluzionat ca atacantul se gandeste foarte intens la viitorul sau, unul incert in acest moment. In octombrie 2011 el s-a mai lovit la ligamente, la acelasi picior, atunci suferind o fractura la ligamentele incrucisate, afectiune pentru a stat un an si jumatate.

"Din pacate, situatia lui Giuseppe nu este grozava. Socul momentului a trecut, dar el este deprimat si probabil ca asteptarea diagnosticului il macina. Nici macar profesorul Steadman nu a putut da un verdict clar pentru genunchiul sau. Nu stim sa zicem nimic concret in acest moment, dar stim ca este o accidentare de gradul doi la ligamente", a spus impresarul sau, Andrea Pastorello.

Rossi are 26 de ani si este cotat la 25.000.000 de euro pe transfermarkt.de. El a marcat de 14 ori in 18 partide sezonul acesta la Fiorentina.

AICI AI VIDEO cu ACCIDENTAREA!

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies