OFICIAL Diego Fabbrini și Mattia Montini au prins un transfer în ultima zi de mercato!

Diego Fabbrini Dinamo FC Botosani Italia Diego Fabbrini / Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 13:56
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 14:02

Diego Fabbrini (32 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și FC Botoșani, și Mattia Montini (30 de ani), fostul atacant al ”câinilor” care a mai jucat la Astra Giurgiu, și-au schimbat echipele în ultima zi de transferuri.

UPDATE Și Mattia Montini (30 de ani), un alt fotbalist al lui Dinamo care a mai jucat în Liga 1 la Astra Giurgiu, s-a transferat la o echipă din Serie C în ultima zi de mercato, ca Diego Fabbrini. Atacantul italian a semnat cu Audace Cerignola.

Știrea inițială

Plecat de la Dinamo în 2021, din cauza problemelor financiare de la club, Fabbrini s-a întors în țara sa natală, Italia, unde a semnat cu Ascoli

Nu a primit foarte multe șanse în tricoul formației din Serie B, iar anul trecut a fost împrumutat la Alessandria, cu care a retrogradat în Serie C.

Diego Fabbrini, transfer în ultima zi de mercato!

Acum, Ascoli a renunțat definitiv la serviciile sale, după ce nu a evoluat deloc în acest sezon, iar Fabbrini a semnat cu Luchhese 1905, club care evoluează în grupa B din Serie C și ocupă locul 11, cu șanse pentru un loc la barajul pentru promovare.

Presa din Italia a scris încă din toamnă că Fabbrini își negociază plecarea de la Ascoli și ar vrea, cel mai probabil, să plece la o echipă la care poate să prindă mai multe minute.

Fabbrini are un CV impresionant. A jucat în Serie A, la Udinese și Palermo, dar și în Championship, la Watford, Millwall, Birmingham și Middlesbrough. 

În 2016, Birmingham plătea nu mai puțin de două milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe mijlocașul italian. De la Birmingham a ajuns la FC Botoșani, doi ani mai târziu, iar apoi au urmat CSKA Sofia și FC Botoșani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!