Antonio Conte Juventus Torino Italia

Cum se dezintegreaza o super-campioana a Europei! A atins un record fantastic, acum antrenorul anunta ca totul s-a terminat

Are 3 titluri la rand, a construit o superforta a Europei si fix inainte ca toata lumea sa il numeasca unul dintre favoritii la Champions League anunta ca totul se destrama.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 09:05
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 09:11

Campioana in Italia si in acest sezon, Juventus va trebui ca la vara sa isi gaseasca un alt antrenor. Juve e la un pas de recordul fantastic de puncte din Italia: 100, iar Conte spune ca aventura sa la echipa se termina aici.

"Echipa sa creasca mai mult de atat? Ma indoiesc! Voi analiza si alte oferte. Sunt sigur ca voi castiga Champions League in cariera. Am luat-o ca jucator, o voi lua si ca antrenor.", a declarat Antonio Conte.

Declaratia sa i-a luat pe toti din Italia prin surprindere. 2014 a fost anul recordurilor, umbrit totusi de eliminarea din semifinala Europa League, de catre Benfica.

Juve avea sansa uriasa de a juca finala EL pe teren propriu, la Torino. Tocmai Europa este si unul dintre motivele pentru care Conte va pleca. Nu crede ca actualul lot poate cuceri UEFA Champions League:

"Juventus nu poate castiga astazi Champions League. Putem trece in acest sezon de 100 de puncte. Juventus are un ciclu de succes de 3 ani. Am facut istorie, ceva extraordinar. Sunt mandru ca sunt antrenorul acestei echipe si nici in cele mai mari vise ale ale mele nu credeam ca voi reusi o asemenea performanta.", a declarat Antonio Conte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies