Cristiano Ronaldo AC Milan Cristiano Ronaldo AC Milan Real Madrid transfer cristiano ronaldo Italia Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in 2017! Destinatia SURPRIZA pe care o putea alege portughezul: De ce a picat transferul

Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in 2017! Destinatia SURPRIZA pe care o putea alege portughezul: De ce a picat transferul

Cristiano Ronaldo, ajuns in aceasta vara la Juventus, ar fi putut parasi Real Madrid inca de anul trecut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Noiembrie 2018, 15:37
Data actualizarii: Marti 20 Noiembrie 2018, 15:41

Fostul director general al celor de la AC Milan, Marco Fassone a povestit ca echipa italiana a vrut sa obtina semnatura portughezului, insa acest lucru a fost lasat deoparte din cauza imposibilitatii financiare a clubului. 

Marco Fassone a povestit pentru Sole24Ore ca Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in vara anului 2017, insa cei de la AC Milan au renuntat la acest transfer pentru ca nu aveau suficient de multi bani. 

Presedintele de atunci al Milanului a fost cel care a incercat sa concreztizeze transferul. 

"Domnul Li si-l dorea pe Cristiano in echipa pentru ca credea ca acest lucru ar avea un impact imens pe piata chineza. Jucatorul voia sa plece de la Madrid. Ne-am intalnit cu agentul lui in iulie 2017 pentru a discuta costurile si disponibilitatea jucatorului si atunci l-am convins sa abandoneze acest vis: Cristiano era prea scump", a povestit Fassone. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!