Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in 2017! Destinatia SURPRIZA pe care o putea alege portughezul: De ce a picat transferul

Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in 2017! Destinatia SURPRIZA pe care o putea alege portughezul: De ce a picat transferul

Cristiano Ronaldo, ajuns in aceasta vara la Juventus, ar fi putut parasi Real Madrid inca de anul trecut. 

Fostul director general al celor de la AC Milan, Marco Fassone a povestit ca echipa italiana a vrut sa obtina semnatura portughezului, insa acest lucru a fost lasat deoparte din cauza imposibilitatii financiare a clubului. 

Marco Fassone a povestit pentru Sole24Ore ca Cristiano Ronaldo a vrut sa plece de la Real Madrid in vara anului 2017, insa cei de la AC Milan au renuntat la acest transfer pentru ca nu aveau suficient de multi bani. 

Presedintele de atunci al Milanului a fost cel care a incercat sa concreztizeze transferul. 

"Domnul Li si-l dorea pe Cristiano in echipa pentru ca credea ca acest lucru ar avea un impact imens pe piata chineza. Jucatorul voia sa plece de la Madrid. Ne-am intalnit cu agentul lui in iulie 2017 pentru a discuta costurile si disponibilitatea jucatorului si atunci l-am convins sa abandoneze acest vis: Cristiano era prea scump", a povestit Fassone. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 3.000 de rachete au fost lansate spre Israel, în ultima săptămână. Bilanţul tragic al conflictului
BRAT
Modifică setările cookies